Kameraövervakning

Kameraövervakning

Installera kameraövervakning hemma

Det finns många tillfällen då du känner dig tryggare med kameraövervakning utomhus. Det kan vara utanför ditt hem eller vid en företagslokal. Vi kan hjälpa dig komma i kontakt med rätt säkerhetsbolag så du får rätt hjälp.

Allt fler väljer att installera kameraövervakning hemma som en trygghetsåtgärd. Med vår hjälp kan du hitta ett säkerhetsbolag i din närhet som kan fixa det hemma hos dig. Vi kan även ge tips om övervakningskameror som går att köpa direkt i butik.

Om du vill installera en kamera måste du också vara medveten om kameraövervakningslagen. Vi ger dig all information du behöver.

Få en första konsultation

Din guide inom kameraövervakning

Om du driver ett större företag eller vill ha många kameror inom ett område kan det vara bra att få lite guidning. Därför kan vi ge dig en första konsultation. Vi kan berätta allt om vilka tillstånd du kommer behöva, se till att du följer lagen och ge dig annan matnyttig information. Vi kan också svara på alla frågor du kan ha gällande kameraövervakning.

Pålästa och kunniga

När det gäller ett känsligt ämne som kameraövervakning är det viktigt för oss att vara pålästa och kunniga inom vårt område. Du får alltid korrekt information som du kan anpassa dig efter. Vi gör ingen skillnad på om du kontaktar oss som privatperson eller företag.

Allt inom kameraövervakning

Under åren som gått har vi hjälpt en rad företag och privatpersoner att installera kameraövervakning utomhus och i andra sammanhang.

Vi vet allt om tillstånd och lagar så du kan vara säker på att din kamera uppfyller kraven.

Innan installationen kan vi svara på alla dina frågor som rör övervakningskameror. Vi är även kunniga på olika kameramodeller och kan se vilken som passar bäst i din situation. Många kameror går att köpa i butik och behöver inte beställas av ett säkerhetsföretag.

Du kan snart få kameraövervakning hemma och känna dig trygg. Det är en rättighet att känna sig trygg hemma.

Så tycker våra kunder

Omdömen om kameraövervakning

Jag ville ha en kamera installerad på uppfarten hemma och behövde lite tips. De var mycket kunniga och kunde svara på alla mina frågor. Nu kunde jag göra helt rätt val.
Bianca Andersson
Kameraövervakning
Jag driver en butik och ville ha en kamera vid kassan och en vid ingången. Nu kunde jag snabbt få råd och information om alla lagar som gäller. Det var mycket smidigt.
Björn Berg
Kameraövervakning
Jag och företaget ville installera ett antal kameror men visst inte hur vi skulle gå tillväga. Nu fick vi snabbt veta vad som gäller och kunde lämna in en ansökan om tillstånd.
Mikael Andersson
Kameraövervakning

Kameraövervakning hemma enligt lag

Vi ger dig rätt information

Om du vill anlita ett tryggt och kunnigt företag har du hittat rätt. Vi vet vad som krävs av priosecurity.se inom kameraövervakning. Du kan lita på att vi rekommenderar kameraövervakning som ger trygghet men som också följer alla uppsatta lagar och regler. Kameraövervakning är oftare ett debattämne i flera sammanhang. Många städer i utlandet har redan flera tusen kameror på plats. Kommer Stockholm att följa efter eller inte? Faktum är att många känner sig tryggare om det finns en kamera i närheten. Vi är experter på kameror och guidar dig rätt.