Bakgrundskontroller

bakgrundskontroller vid anställning

Allt om bakgrundskontroller vid anställning

Om du vill ha mer information om bakgrundskontroller rekrytering eller bara bakgrundskontroller i allmänhet kan vi stå till tjänst. Det är en viktig del för många företag i anställningsprocessen för att säkerställa att man anställer en lämplig person.

Det blir allt vanligare att göra bakgrundskontroller vid anställning både i den privata och offentliga sektorn. Du kan till exempel se om någon finns i brottsregistret eller om personen har stora skulder. Då kan du lättare garantera att rätt person hamnar på rätt plats.

Ibland kanske du även vill göra en bakgrundskontroll av privatperson. Då kan vi berätta mer om hur du ska gå tillväga.

Vi kan bland annat erbjuda bakgrundskontroll genom 2Secure, exempelvis inför en rekrytering eller av befintliga anställda.

Snabb återkoppling

Vi ger dig all info om bakgrundskontroller

I ett belastningsregister kan du se om en person har varit skäligen misstänkt eller dömd för ett brott. På vissa arbetsplatser är det högst olämpligt att anställa en sådan person. Det är till exempel väldigt vanligt i spelbranschen. Då kan du alltså begära ett utdrag ur belastningsregistret och göra en bedömning. Vi kan berätta mer om detta om du önskar. Du kan också begära uppgifter om dig själv.

Smidiga lösningar

Det ska vara enkelt att göra en bakgrundskontroll för att få all info som behövs. Det kan du till exempel behöva i egenskap av hyresvärd eller företagare. Därför presenterar vi smidiga lösningar där du kan gå all information du behöver för att komma vidare.

Vi genomför flera bakgrundskontroller

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa till med bakgrundskontroller och se till att kunder får en smidig och korrekt upplevelse.

Många företag förlitar sig på bakgrundskontroller för att göra rätt val inför en anställning. Där kommer vi in i bilden.

Den vanligaste typen av bakgrundskontroll är att kolla om en person finns i belastningsregistret. Där kan man alltså se om någon är dömd för brott och i så fall vilken typ. Vi kan hjälpa dig dra fram en kopia när det behövs.

Vill du ha hjälp med bakgrundskontroller vid anställning kan du kontakta oss regelbundet. Vi har många återkommande kontakter.

Så tycker våra kunder

Omdömen om bakgrundskontroller

Jag är ansvarig för rekryteringen på vårt företag och behöver ibland göra bakgrundskontroller. På denna sida får jag all information jag behöver för att det ska så smidigt som möjligt.
Chris Johnson
Bakgrundskontroll
Vi anställer ofta personer som måste hantera känslig information. Därför är det viktigt med en full bakgrundskontroll innan anställning. Här får jag all information jag behöver när det är dags för en nyrekrytering.
Miranda Hansen
Bakgrundskontroll rekrytering
Jag arbetar för ett spelföretag och vi gör en bakgrundskontroll på alla våra anställda innan de får kontrakt. Denna sajten har hjälpt mig mycket för att rätt fakta och information.
Tanja Karlsson
Bakgrundskontroll vid anställning

Grundliga bakgrundskontroller vid anställning

Få rätt info snabbt och säkert

När du vill beställa en bakgrundskontroll kan priosecurity.se stå till tjänst. Vi är licensierade och hanterar dina uppgifter enligt lag. Du kan få ut den information du begär snabbt och utan krångel. Vi är även duktiga på att hantera känsliga ärenden. Om du vill veta mer om bakgrundskontroller har vi också mycket information här på sajten. Du kan läsa mer om vilken information som faktiskt är tillgänglig om alla människor. Vissa saker bryter mot integritetslagar och går inte att begära ut hur som helst. Därför kan vi guida dig rätt inom detta område.