Bakgrundskontroll pris

Behöver du göra en bakgrundskoll av en person privat eller i tjänsten? Vi kan ge dig mer information om detta samt prisförslag.

Kontakta oss redan idag

Experter på allt som rör säkerhet

Det finns flera tillfällen då du kan behöva göra en bakgrundskontroll av privatperson. Det kan till exempel vara i samband med en anställning eller uthyrning av en bostad. Vårt säkerhetsföretag kan hjälpa dig med all info du behöver.

Du kan till exempel kontakta oss om du vill ha förslag på kostnad för en bakgrundskontroll. Då görs en sökning i olika register för att ta reda på mer om personen. Vi kan även göra en större uträkning av kostnad för säkerhet i olika sammanhang. Vi är experter på allt som har med säkerhet att göra och kan hjälpa både företag och privatpersoner.

Säkerheten har blivit en allt viktigare fråga under de senaste tiden. Flera stora händelser i världen leder till att många tänker lite extra kring säkerheten på många sätt. Vi guidar dig gärna rätt bland bakgrundskontroller och annat som är relevant för denna fråga. Det gäller stort som smått.
Bakgrundskontroller

Så tycker våra kunder

Omdömen för bakgrundskontroll

Jag hyr ut fastigheter och ville göra en bakgrundskoll på en kommande hyresgäst. Tack vare denna tjänsten fick jag snabbt veta priset och kunde kontroller allt som behövdes. Toppenbra!
Tommy Nilsson
Bakgrundskontroll pris
Jag skulle hyra ut min lägenhet i andra hand och ville kolla upp hyresgästen för säkerhets skull. Jag skickade in en förfrågan och fick snabbt svar om hur jag skulle göra
Annika Blomgren
Bakgrundskontroll
Jag skulle anställa två nya personer och ville göra en grundlig bakgrundskontroll på förhand. Nu fick jag svar inom en dag med all information jag behövde.
Rebecka Karlsson
Bakgrundskontroll pris

Specialister på allt som rör säkerhet

Alltid korrekt fakta

Ett bakgrundskontroll av företag kan vara väldigt känsligt ur flera synpunkter. Vi ser alltid till att ha korrekt information att delge dig som kontaktar oss. Du ska kunna känna dig helt trygg när du kontaktar oss. Vi gör vårt bästa för att du ska få svar på alla dina frågor och den information du behöver för att gå vidare.